En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

 Yangın merdivenleri dâhilen veya dışarıdan örgülabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler henüz az maliyeti ve önem kaybının daha azca olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler bölüm önüne kırmızıınarak karar verilmektedir. Özellikle selim bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Ankara Yangın Kapısı kullanmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile dayalı heves ettikleri tüm mevzular için bilgi sahibi olabilirler.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Kullanılacak isim sayısı 100 kişesen aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Yangın merdiveni ile ilgili yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çdüzenışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı mükemmel esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak strüktürda olmalıdır.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak mukteza nüshada yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yazgı kurtarmaktadır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve sima yaşamını asıl düz, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın Yangın kapısı istanbul ve zelzele afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın sevimliını kurtardığında henüz sağlıklı anlaşılacaktır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde örgülması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe yanlış dokumalmaması gereken bir anlayışlemdir.

Report this wiki page