Ne demek?

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın dışarıya sadık açılması gerekir. Kaldırıma dosdoğru açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlar.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın vakaları biröte dokumada en kesif karşıtlaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere tarz açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkızılışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması fakatçlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele düzenınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kabil kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğru itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Dizi konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve doğru dürüst olmalıdır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın katısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya yakınlarında açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sağlıklı bir yangın kapısı yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Dolgu kullanılarak kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu tasarmızda;

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Ivedili çıkış kapısı ismi ile de bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde olabildiğince geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli yapıda bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Umumi amacı insanların binayı dokunca görmeden bırakma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi alır.

Özellikle hassas ve muteber materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Hatta, astım ve bronşit kadar teneffüs yolu emrazıyla angajmanlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en ana kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page